Contact

Neem contact op

Praktijk SAA heeft drie locaties: Amsterdam De Pijp, West en Zuidoost. Neem contact met ons op via onderstaand nummer of laat een bericht achter.

Professional? Lees hier meer.

Volg ons op Social Media

Laat een bericht achter

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

3 locaties

De Pijp

Hoofdlocatie
Karel du Jardinstraat 61a
1073TB Amsterdam

SAA-official-by_Evelien-Hogers-fotografie(34van165)

West

Centrum Slotervaart
Louwesweg 6K
1066 EC Amsterdam

SAA-official-by_Evelien-Hogers-fotografie(57van165)

Zuidoost

Centrum Klein Gooioord
Bijlmerdreef 1001-A
1103TW Amsterdam

SAA-official-by_Evelien-Hogers-fotografie(63van165)

Reviews

Wat mensen over ons zeggen

Saskia Arends
Saskia Arends

Op het afasiecentrum wordt Koos gestimuleerd en uitgedaagd om zich beter te kunnen uitdrukken! Koos voelt zich erg op zijn plek, bezoekt een groep en heeft ook individuele logopedie. Hier werkt Koos aan zijn eigen doelen waarbij weer regie voeren over zijn eigen leven voorop staat. Daarnaast zijn er familie avonden en familiedagen waarbij er ook plek is voor de veranderingen die wij ervaren!

Jacqueline en Ton
Jacqueline en Ton

Sinds 2 jaar geleden gestart vanuit Reade Overtoom bij Afasie Amsterdam. Het heeft ons inmiddels heel wat positieve energie opgeleverd. In een fijne gemoedelijke sfeer samen met de logopedisten doelen opstellen, weer meezingen op je favoriete muziek en in groepsverband fijn kunnen communiceren over actuele en andere onderwerpen waarbij iedereen elkaar helpt geeft enorm veel zelfvertrouwen en levensvreugde. En zijn we onlangs met alle groepen naar het museum geweest wat super tof en gezellig was👍 Het voelt voor ons nog steeds als een warm bad en hebben we veel nieuwe en leuke contacten opgedaan in alle therapieën en trainingen.

Lot
Lot

In het nieuwe pand ben ik na anderhalf jaar ondertussen helemaal gewend. Ik waardeer de ruimte en het licht. De sfeer is mede daardoor rustgevend en prettig. De mensen die er werken zijn gastvrij en respectvol. En belangrijk: ze hebben geduld, heel veel geduld! Ik kom er graag!

T: 020-624 2385

E: info@praktijksaa.nl

Karel du Jardinstraat 61a,
1073TB Amsterdam

Behandelingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Website door: VMB

Copyright, Praktijk SAA © 2024