Multiple Sclerose (MS)

Wat is MS?

MS is een chronische ziekte. Daarbij ontsteken je zenuwen. Dat kan op allerlei plekken in je zenuwstelsel gebeuren. MS kan je al op jonge leeftijd overkomen. Door MS kun je allerlei klachten krijgen. Ook spraakproblemen en problemen met slikken. Bij Praktijk SAA kunnen wij je bij die problemen helpen. Wij hebben de juiste expertise in huis. We zijn ook aangesloten bij MS Zorg Nederland.

Behandeling

Bij Praktijk SAA brengen wij je klachten in kaart. Je krijgt advies en therapie op maat voor spraak– of slikproblemen. Soms is spreken te moeilijk. We bekijken dan of je een communicatiehulpmiddel kunt gebruiken. We helpen je met de aanvraag en leren je hoe je het hulpmiddel kunt gebruiken.

MS is een chronische ziekte. Veranderen je klachten? We staan voor je klaar met onze logopedische zorg.

Meer informatie

Reviews

Wat mensen over ons zeggen

Saskia Arends
Saskia Arends

Op het afasiecentrum wordt Koos gestimuleerd en uitgedaagd om zich beter te kunnen uitdrukken! Koos voelt zich erg op zijn plek, bezoekt een groep en heeft ook individuele logopedie. Hier werkt Koos aan zijn eigen doelen waarbij weer regie voeren over zijn eigen leven voorop staat. Daarnaast zijn er familie avonden en familiedagen waarbij er ook plek is voor de veranderingen die wij ervaren!

Jacqueline en Ton
Jacqueline en Ton

Sinds 2 jaar geleden gestart vanuit Reade Overtoom bij Afasie Amsterdam. Het heeft ons inmiddels heel wat positieve energie opgeleverd. In een fijne gemoedelijke sfeer samen met de logopedisten doelen opstellen, weer meezingen op je favoriete muziek en in groepsverband fijn kunnen communiceren over actuele en andere onderwerpen waarbij iedereen elkaar helpt geeft enorm veel zelfvertrouwen en levensvreugde. En zijn we onlangs met alle groepen naar het museum geweest wat super tof en gezellig was👍 Het voelt voor ons nog steeds als een warm bad en hebben we veel nieuwe en leuke contacten opgedaan in alle therapieën en trainingen.

Lot
Lot

In het nieuwe pand ben ik na anderhalf jaar ondertussen helemaal gewend. Ik waardeer de ruimte en het licht. De sfeer is mede daardoor rustgevend en prettig. De mensen die er werken zijn gastvrij en respectvol. En belangrijk: ze hebben geduld, heel veel geduld! Ik kom er graag!

T: 020-624 2385

E: info@praktijksaa.nl

Karel du Jardinstraat 61a,
1073TB Amsterdam

Behandelingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Website door: VMB

Copyright, Praktijk SAA © 2024