PACT

Partners van Afasiepatiënten Communicatie Training

Wanneer je naaste afasie krijgt, kan het voeren van een gesprek een ‘hele klus’ worden.
Wat eerder gezellig en ontspannen was, is nu misschien hard werken geworden.
Het kan lastig zijn om net als vroeger een gesprek te voeren.

Met afasie kan het moeilijk zijn om te spreken of het gesprek te begrijpen. En ook voor de gesprekspartner wordt het moeilijker. Communiceren doe je immers niet alleen. Een goed gesprek is tweerichtingsverkeer!

De PACT biedt de kans om gesprekken zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Hierbij begeleiden we jou, de gesprekspartner van iemand met afasie.
Samen bekijken we de gesprekken. Wat helpt en wat helpt niet.
Zo kom je steeds dichter bij een nieuwe en fijne manier van gesprekken voeren.
Want ook wanneer de woorden bij de ander moeilijk komen, is het mogelijk elkaar te begrijpen.

Meer informatie

Reviews

Wat mensen over ons zeggen

Saskia Arends
Saskia Arends

Op het afasiecentrum wordt Koos gestimuleerd en uitgedaagd om zich beter te kunnen uitdrukken! Koos voelt zich erg op zijn plek, bezoekt een groep en heeft ook individuele logopedie. Hier werkt Koos aan zijn eigen doelen waarbij weer regie voeren over zijn eigen leven voorop staat. Daarnaast zijn er familie avonden en familiedagen waarbij er ook plek is voor de veranderingen die wij ervaren!

Jacqueline en Ton
Jacqueline en Ton

Sinds 2 jaar geleden gestart vanuit Reade Overtoom bij Afasie Amsterdam. Het heeft ons inmiddels heel wat positieve energie opgeleverd. In een fijne gemoedelijke sfeer samen met de logopedisten doelen opstellen, weer meezingen op je favoriete muziek en in groepsverband fijn kunnen communiceren over actuele en andere onderwerpen waarbij iedereen elkaar helpt geeft enorm veel zelfvertrouwen en levensvreugde. En zijn we onlangs met alle groepen naar het museum geweest wat super tof en gezellig was👍 Het voelt voor ons nog steeds als een warm bad en hebben we veel nieuwe en leuke contacten opgedaan in alle therapieën en trainingen.

Lot
Lot

In het nieuwe pand ben ik na anderhalf jaar ondertussen helemaal gewend. Ik waardeer de ruimte en het licht. De sfeer is mede daardoor rustgevend en prettig. De mensen die er werken zijn gastvrij en respectvol. En belangrijk: ze hebben geduld, heel veel geduld! Ik kom er graag!

T: 020-624 2385

E: info@praktijksaa.nl

Karel du Jardinstraat 61a,
1073TB Amsterdam

Behandelingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Website door: VMB

Copyright, Praktijk SAA © 2024