Neurologopedie

Logopedie

Een beroerte, ongeluk of ziekte kan je hersens beschadigen. Dit heeft veel impact op je leven. Je kunt bijvoorbeeld niet meer goed bewegen of voelen, hebt minder energie of raakt snel overprikkeld. Sommige dingen lukken je niet meer goed. Tandenpoetsen, bijvoorbeeld, of een gesprek voeren, of A zeggen. De neurologopedist kan je helpen bij 3 soorten problemen na hersenletsel:

Heb jij hersenletsel en een logopedisch probleem? Dan ben je bij Praktijk SAA aan het goede adres.

Hoe werkt het?

Maak eerst een afspraak met Praktijk SAA. Breng een verwijsbrief van je huisarts of specialist mee. Je maakt kennis met een van onze logopedisten. Die onderzoekt je klacht en bekijkt je mogelijkheden. Je logopedist maakt met jou een behandelplan op maat. Daarna ga je samen aan het werk om je doelen te bereiken.

Meer informatie

Reviews

Wat mensen over ons zeggen

Saskia Arends
Saskia Arends

Op het afasiecentrum wordt Koos gestimuleerd en uitgedaagd om zich beter te kunnen uitdrukken! Koos voelt zich erg op zijn plek, bezoekt een groep en heeft ook individuele logopedie. Hier werkt Koos aan zijn eigen doelen waarbij weer regie voeren over zijn eigen leven voorop staat. Daarnaast zijn er familie avonden en familiedagen waarbij er ook plek is voor de veranderingen die wij ervaren!

Jacqueline en Ton
Jacqueline en Ton

Sinds 2 jaar geleden gestart vanuit Reade Overtoom bij Afasie Amsterdam. Het heeft ons inmiddels heel wat positieve energie opgeleverd. In een fijne gemoedelijke sfeer samen met de logopedisten doelen opstellen, weer meezingen op je favoriete muziek en in groepsverband fijn kunnen communiceren over actuele en andere onderwerpen waarbij iedereen elkaar helpt geeft enorm veel zelfvertrouwen en levensvreugde. En zijn we onlangs met alle groepen naar het museum geweest wat super tof en gezellig was👍 Het voelt voor ons nog steeds als een warm bad en hebben we veel nieuwe en leuke contacten opgedaan in alle therapieën en trainingen.

Lot
Lot

In het nieuwe pand ben ik na anderhalf jaar ondertussen helemaal gewend. Ik waardeer de ruimte en het licht. De sfeer is mede daardoor rustgevend en prettig. De mensen die er werken zijn gastvrij en respectvol. En belangrijk: ze hebben geduld, heel veel geduld! Ik kom er graag!

T: 020-624 2385

E: info@praktijksaa.nl

Karel du Jardinstraat 61a,
1073TB Amsterdam

Behandelingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Website door: VMB

Copyright, Praktijk SAA © 2024