Mantelzorg

Familieavond

Ongeveer 5 à 6 keer per jaar organiseren wij een avond voor naasten van mensen met afasie. Vanuit kennis en ervaring delen.
Voor partners, ouders, (volwassen) kinderen en vrienden.

Met onderwerpen, zoals: ‘Afasie, hoe voer je een gesprek’, ‘Mantelzorgen, waar kan ik met mijn vragen terecht’, ‘Afasie, uitlegt’, ‘Afasie & cognitie’ en meer….

Wil je op de hoogte gehouden worden?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Gespreksgroep voor naasten

Heb jij te maken met afasie van je partner, ouder, kind, broer of zus? Het kan helpen om te praten met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten. In een gespreksgroep met lotgenoten krijg je nieuwe inzichten en energie.
Het Afasiecentrum Amsterdam organiseert ieder jaar een gespreksgroep voor naasten van mensen met afasie. Deze groep wordt begeleid door coach José Welten.

In 8 bijeenkomsten kom je met andere partners en familieleden van mensen met afasie bij elkaar. Onder deskundige begeleiding van José komen onderwerpen aan bod, die alles te maken hebben met samenleven met een naaste met afasie. Je deelt ervaringen en leert van elkaar.
Naast de groepsbijeenkomsten maakt José 1 individuele afspraak. We vragen een eenmalige bijdrage van €45.

José Welten heeft ruime ervaring in coaching van mensen met afasie en hun naasten. Sinds 2007 doet zij dit voor Afasiecentrum Amsterdam.

Wil je meer weten of je aanmelden?
Dan horen wij het graag! Geef alvast je naam en telefoonnummer door.

Dan nemen wij contact op.

Mantelzorg Toolkit

Je partner, familielid of betrokkene heeft hersenletsel. Van de ene op de andere dag ben je mantelzorger. Dan zijn er vaak veel vragen. In deze Mantelzorg Toolkit zijn veel voorkomende vragen van mantelzorgers bij elkaar gebracht mét daarbij antwoorden.

Hopelijk helpt deze Toolkit je op weg. Nog vragen? Bespreek dit met je logopedist van Praktijk SAA. Wij denken graag mee. De vragen in de Toolkit op een rijtje:

Vragen of meer informatie?

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was? Neem dan gerust contact met ons op. 

T: 020-624 2385

E: info@praktijksaa.nl

Karel du Jardinstraat 61a,
1073TB Amsterdam

Behandelingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Website door: VMB

Copyright, Praktijk SAA © 2024